NUMMER1 Limburg Trofee zoekt verkeersregelaars

Stein, 16 maart 2023

De organisatie van de wielerkoers de NUMMER1 Limburg Trofee is op zoek naar vrijwilligers die de wielersport een warm hart toedragen en zich willen inzetten als verkeersregelaar of hekbewaker.

Het parcours van de NUMMER1 Limburg Trofee loopt door Elsloo, Geulle, Moorveld, Kasen, Meerssen, Bunde en Geulle aan de Maas. Startlocatie is bij het kasteel Elsloo en de finish is ter hoogte van café de Dikke Stein in de Julianastraat in Elsloo. De renners krijgen in zeven ronden bijna 200 kilometer voor de wielen.

Met de betrokken gemeenten en de politie heeft de stichting overleg om de wedstrijd voor de renners als ook de bewoners zo goed mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat voor de renners een zo veilig mogelijk parcours wordt aangeboden en dat de overlast voor de bewoners van woningen langs het parcours wordt beperkt.

Naast de hoofdwedstrijd worden er zondagochtend in Elsloo vier categorieën jeugdwedstrijden georganiseerd en een Dikke Banden race.

Om de wedstrijd op zondag 7 mei in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die zich tussen 11:00 en 16.00 uur willen inzetten als evenementenverkeers-regelaar of hekbewaker. Vrijwilligers dienen een korte digitale cursus te volgen. Verenigingen uit de regio die zich met een aantal leden aanmelden, komen in aanmerking voor een dagvergoeding.

Heeft u interesse/vragen neem dan contact op met stichtingwielerpromotiestein@gmail.com

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven