Wielerweekend in Elsloo wordt uitgebreid met een wedstrijd voor Nieuwelingen

Wedstrijddatum 2 juni 2024

De organisatie van de wielerkoers de Alfa Bier Limburg Trofee organiseert voorafgaand aan de hoofdwedstrijd uit de Topcompetitie een wedstrijd voor Nieuwelingen. Deze wedstrijd voor de leeftijdscategorie van 15-16 jaar sluit hiermee prima aan op de wedstrijd voor de amateurs/eliterenners.

Insteek om deze wedstrijd te organiseren is om ook voor deze leeftijdscategorie een interessante wedstrijd aan de kalender toe te voegen met een zeer uitdagend parcours.

Het parcours voor de Nieuwelingen loopt deels over hetzelfde parcours als voor de amateurs/eliterenners en loopt o.a. door Elsloo en Geulle. Start- en de finishlocatie is ter hoogte van café de Dikke Stein in de Julianastraat in Elsloo. Zij rijden in totaal 5 ronden met een totale lengte van bijna 60 kilometer en moeten de nodige beklimmingen te overwinnen.

De starttijd van de wedstrijd voor de Nieuwelingen staat voorlopig gepland op zondag 2 juni om 10:30 uur (onder voorbehoud).

Heb je interesse schrijf je dan in door een email te sturen naar stichtingwielerpromotiestein@gmail.com. Inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven