Johannink wint NUMMER 1 Limburg Trofee

Stein, 8 mei 2023

De Nummer1 Limburg Trofee is gewonnen door Jelle Johannink. De renner van A Bloc won de sprint van een kopgroep van vijf. Jeroen van Krimpen werd tweede, Stijn Daemen derde.

Namens de organiserende stichting Wielerpromotie Stein en omstreken en organisator van de Nummer1 Limburg Trofee, willen wij graag onze oprechte dank en waardering uitspreken aan alle partners, sponsoren en vrijwilligers voor de steun en bijdrage aan het succes van onze wielerwedstrijd afgelopen zondag op 7 mei 2023.

Dankzij uw bijdrage en inzet hebben we een fantastische wedstrijd kunnen organiseren met veel spannende momenten en sportieve hoogtepunten. Niet alleen hebben we de beste jonge wielrenners van het land kunnen verwelkomen, we hebben ook honderden supporters kunnen laten genieten van een geweldige dag vol sport en gezelligheid. We denken hierbij ook aan de Dikke Banden Races en de diverse jeugdwedstrijden, amusement gedurende de wedstrijd door Baeker Hofkapel en de Meikoningin die werd uitgeroepen door de Jonkheit van de Dikke Stein.

Via onderstaande link kunt u deze wedstrijd nog eens bekijken (ook uitgezonden op Eurosport 1 op 9 en 10 mei):  https://youtu.be/z9nmgjWBBHI

Heeft u vragen over het evenement of dit bericht, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via een e-mail naar stichtingwielerpromotiestein@gmail.com.

Met sportieve groet,

Het bestuur en de organisatie

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven