Topcompetitie klassieker NUMMER1 Ton Dolmans Trofee 2021 afgelast!

T

Stein, 28 juli 2021

Topcompetitie klassieker NUMMER1 Ton Dolmans Trofee 2021 afgelast!

Het bestuur van de Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken moet helaas mededelen dat de wielerwedstrijd de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee 2021, één van de koersen in de Schwalbe Topcompetitie, die gepland staat op 22 augustus as niet doorgaat. Dit vanwege de ontwikkelingen en de onzekerheden rondom Corona en de maatregelen die genomen moeten worden om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan.

Gezien het groot aantal restricties en maatregelen die het kabinet heeft opgelegd vindt het bestuur het niet wenselijk voor alle betrokkenen, wielrenners, sponsoren, toeschouwers en overheden, om dit evenement te organiseren.

We hebben wel nog bekeken om het evenement door te schuiven naar een datum in het najaar. Maar vanwege de volle wielerkalender en de verwachting dat in deze periode de situatie en de te nemen maatregelen rondom corona niet wezenlijk zullen zijn veranderd is besloten het evenement door te schuiven naar een nog nader te bepalen datum volgend jaar.

Heeft u vragen over het evenement of dit bericht, neemt u dan gerust contact met ons op.
Dit kan via een e-mail naar; info@tondolmanstrofee.nl

Met sportieve groet,

Het bestuur en de organisatie

Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven