Naamswijziging Nummer1 Limburg Trofee

Stein, 15 maart 2023

Per vandaag gaat de wielerkoers de NUMMER1 Ton Dolmans Trofee verder onder de naam NUMMER1 Limburg Trofee. De nieuwe naam moet gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering richting sponsoren, betrokkenen, overheden, sporters en toeschouwers.

De Nummer1 Limburg Trofee 2023 staat gepland op zondag 7 mei 2023.

Startlocatie gewijzigd
Startplaats van de koers is dit jaar gewijzigd van het Gemeentehuis van Stein naar Kasteel Elsloo. De renners krijgen in zeven ronden bijna 200 kilometer voor de wielen. Het parcours loopt door Elsloo, Geulle, Moorveld, Kasen, Meerssen, Bunde en Geulle aan de Maas. Door de zwaarte van het parcours met vijfendertig venijnige beklimmingen wordt de NUMMER1 Limburg Trofee waarschijnlijk een afvalrace zodat ongetwijfeld de meest getalenteerde renner de hoofdprijs in de wacht zal slepen. In het parcours zijn de beklimmingen van de Snijdersberg, Moorveldberg, Slingerberg en Dennenberg opgenomen.
Finishlocatie blijft in Elsloo ter hoogte van de café de Dikke Stein in de Julianastraat.  Toeschouwers kunnen de wielrenners bij de finishlocatie maar liefst 7 keer zien langskomen. De finishlocatie zal sfeervol worden ingericht en het (hopelijk massaal aanwezige) publiek zal de renners steeds met luid applaus ontvangen.
Naast de hoofdwedstrijd worden er zondagochtend vier categorieën jeugdwedstrijden en in de middag Dikke Banden Races georganiseerd.

Heeft u vragen over het evenement of dit bericht, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via een e-mail naar stichtingwielerpromotiestein@gmail.com.

Met sportieve groet,

Het bestuur en de organisatie

Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven