Limburg Cycling Classics

Over de Limburg Cycling Classics

De Limburg Cycling Classics is een samenwerking van vijf Limburgse wielerklassiekers. Naast de Alfa Bier Limburg Trofee, maken de Volta Limburg Classic, Hel van Voerendaal, Ronde van Limburg en de HLB van Daal Eurode Omloop deel uit van de Limburg Cycling Classics. Samen zijn er al bijna 200 edities van deze wedstrijden verreden. De samenwerking is bedoeld om toekomstbestendiger te worden en krijgt op meerdere onderdelen vorm zoals communicatie, sponsorwerving en inkoop of het delen van kennis en/of materialen.

Vijf ambassadeurs
Er hebben zich vijf ambassadeurs verbonden aan het initiatief. Dit zijn wielerjournalist Raymond Kerckhoffs, voormalig wielrenners Roy Curvers en Bram Tankink, wielercommentator en presentator Sander Kleikers en oud-voetbalprof én mede initiator Ronald Waterreus. De vijf ambassadeurs hebben verschillende achtergronden, maar een ding gemeen, hun liefde voor de (Limburgse) wielersport.

Zeven Founding Partners
Er hebben zich met Fagro, VDL groep, Shimano Experience Center, Landal Cauberg, PowerGo, Blankers Schoon en Metroprop inmiddels ook zeven Founding Partners meerjarig verbonden aan de Limburg Cycling Classics. Deze bedrijven zijn partner van Limburg Cycling én de vijf wielerwedstrijden.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven