JEUGDWEDSTRIJDEN NUMMER 1 TON DOLMANS TROFEE 8 MEI 2022

Op zondag 8 mei a.s. wordt door Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken, voorafgaande aan de wielerklassieker NUMMER 1 Ton Dolmans Trofee, een viertal wedstrijden voor de jeugd georganiseerd. De jeugdwedstrijden worden mede ondersteund door Limburg Cycling, Gemeente Stein en de stichting Fanclub Tom Dumoulin.

Jeugdwedstrijden

De jeugdwedstrijden worden in Elsloo verreden. Start en finishplaats van de wedstrijden zijn ter hoogte van Café de Dikke Stein, Julianstraat 3 in Elsloo-Stein. Er vinden wedstrijden in de jeugdcatergoriën 1,2,3, en 4 plaats. De wedstrijden vinden plaats tussen 9.30 uur en 11.30 uur onder auspiciën van de KNWU. Informatie over de starttijden zijn terug te vinden op site van de KNWU. Aanmelden kan door een email te sturen naar het secretariaat van de Stichting Wielerpromotie Stein en omstreken, email-adres van het secretariaat is stichtingwielerpromotiestein@gmail.com.

Limburg Cycling en Stichting Fanclub Tom Dumoulin
Naast de financiële ondersteuning door Limburg Cycling en Gemeente Stein ondersteunt ook de Stichting Fanclub Tom Dumoulin onze jeugdwedstrijden. De Stichting heeft toegezegd iedere deelnemer aan de jeugdwedstrijden een goody bag met leuke gadgets ter beschikking te stellen.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide
Terug naar boven